Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Dobjuk vissza a halat a vízbe – Halászkert pro és kontra

Nem könnyű pozitívan viszonyulni egy olyan helyhez, amiről akár egyszer is, de rossz kritikát hallottunk. A III. kerület gasztronómiai arculatának egyik meghatározó étterme a Régi Sipos Halászkert és Étterem, hiszen immáron 80 éve várja a főként hagyományos magyar ételeket kedvelő vendégeket, cigányzene szimpatizánsait és a minőségi borok ínyenceit.
0 Tovább

Gasztronómiai tényfeltárás – mi áll a negatív kritika mögött

Többnyire az emberek valamilyen apropóból mennek el étterembe. Évforduló, születésnap, esküvő, érettségi vagy csak miértne alapon, vendéglőbe menni mindig kikapcsolódást jelent, egyfajta kuriózum, amit csak néha napján engedhetünk meg magunknak. Ilyenkor arra vágyunk, hogy lakmározzunk egy fenségeset anélkül, hogy különösebb energiát fordítanánk a főzésre, terítésre és az ezzel járó egyéb rituálékra. Mindezt úgy, hogy a pénzünkért cserébe tökéletes kiszolgálást, törődést és minőséget várjuk, finom falatokkal és jó borokkal. Sajnos ezek a naiv elképzelések nem mindig válnak valóra és egy étteremben eltöltött este az ellenkezőjét is eredményezheti mindennek.
0 Tovább

Húsdiéta – húsimádóknak

Ha meguntad azt, hogy egész nyáron behúzott hassal mászkálsz a strandon, vagy, hogy a cipőfűzést csak úgy tudod kezdeni, hogy levegő kifúj, akkor számodra van egy fogyókúrás tippünk, amivel még menő is tudsz maradni a haverok előtt.
0 Tovább

A tízórai mítosz nosztalgikus női szemmel

A nagymamámnál fogyasztott ételek ízét még ma is érzem a számban, pedig sajnos már több éve nem főz nekünk. A masinában készült krumpli illata, vagy a zománcos tepsiben pirított sztrapacska íze és a mazsolás túrós lepény látványa beleégett az emlékezetembe. Mégis a legkedvesebb szertartásom a mami konyhájából az ébredés utáni étkezés volt. Falusi konyhában a masina mellett kis széken ültem. Egy hokedli volt az asztalom. Csak az én helyem. Azokat a volánbusz szponzorálta színes buszos tányérokat már sehol sem lehet beszerezni. Nem is értem honnan voltak a családnak volános tányérjai.
0 Tovább

Foglalj és nyerj!

Kedves olvasóink, követőink!
Kinek ne esne jól a nyár után egy kis utószezonos lelazulás? Nekünk biztosan és szerintünk nem vagyunk ezzel egyedül. Éppen ezért az étterem.hu egy újabb nyereményjátékot hirdet. Ha úgy érzitek nem volt elég a nyaralás és még el tudnátok tölteni egy kellemes hétvégét Balatonfüreden egy wellness szállóban, akkor szálljatok ringbe, hátha tiétek lesz a nyeremény!
0 Tovább

gasztrokommando

blogavatar

Utolsó kommentek