Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A fröccsözés mélylélektana

Tegnap este felfigyeltem egy reklámra, amiben egy fiatalember megkérdezi, hogy milyen bor lenne a szerelem, majd fehér borokat sorol fel. Furmint? Hárslevelű? Cserszegi fűszeres? Irsai Olivér? Szerintem egy ropogósan friss olaszrizling, ami őszintén száraz és érezni benne a szőlő hamisíthatatlan ízét, emellett fontos, hogy legyen sava, ha mástól nem, hát a szikvíztől pezsegjen…
Július végén, a Mikszáth téren sétálva egy elég régi kipingált buszra lettem figyelmes és arra, hogy Hajós András méri a fröccsöt az érdeklődőknek.
0 Tovább

A fogyókúra lényege nem a fogyókúra

Rengeteg egymással versengő, egymást überelő fogyókúra létezik. Egyél csak húst, igyál csak folyadékot, vagy csak szimplán ne egyél semmit, stb. Sokféleképpen lehet fogyókúrázni, ám nagyon sokszor elvérzik egy-egy diétás recept. Nem feltétlenül a módszer rossz, csak hiányzik valami, mégpedig a kellő elhatározás.
0 Tovább

Ah, a plázák talmi csillogása - Cortesi

Bármennyire is szerettem volna megkóstolni a város legrosszabb pizzáját, sajnos nem jártam sikerrel. A Rota Pizzéria helyén csak egy fehér tábla és egy törött búrájú lámpa maradt. Hiába eleve B-terv a pizza, néha kell egy pót-pótötlet, ha az ember nem szeretne éhes maradni.
0 Tovább

Léböjt kúra tudományosan

A gyorsan-sokat napjaink mottója lett. Fejlesztett változata a gyorsan-olcsón-sokat. A divatossá vált léböjt is egy ilyen fogyókúrás módszernek tűnhet, ám lényege nem a súlyveszteség, ez csak egy kellemes mellékhatása. A léböjt célja a méregtelenítés. Nem árt alaposan utána nézni, hogy hogyan és főleg mikor vágjunk neki a folyadékon élésnek. Bár nevéből adódóan igen egyszerűnek tűnhet: csak folyékony, lé állagú táplálék vihető be a szervezetbe, ám magam sem gondoltam, hogy ennél sokkal bonyolultabb a történet és nem kezdhetek bele azonnal, akkor holnaptól csak iszom felkiáltással!
0 Tovább

Csak pizza?

Kifejezetten meglepett, mikor az eligazítás során megkapott, az etterem.hu legrosszabb pontszámaival bíró éttermek tízes listáján feltűnt egy pizzéria is. Nagy junk food rajongó vagyok, betegesen vonzódom minden ételhez, amit aluljáróban is kapni. Próbáltam már a Boráros tér - mediterrán nemzetek örök barátságát előremozdító - "gíroszos" pizzáját is, és ugyan nem tartozik a kedvenceim közé, de egynek elment. És az urbán közmondás szerint: a pizza kicsit akkor is jó, ha nem. Szóval nem értem, hogyan csúszhatott be egy pizzéria a tíz legrosszabb étterem közé.
0 Tovább

gasztrokommando

blogavatar

Utolsó kommentek