Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Mindenkinek jár egy szárny

Egy pub legyen hatalmas, legyen sötét fa burkolata, legyenek meleg fények, legyen hosszú pultja magas bárszékekkel ahol a vendégek elücsöröghetnek egész napokat, estéket, éjszakákat.

0 Tovább

Milyen hülye szó a befőtt? A kompótról meg ne is beszéljünk!

Egyes budapesti férfi ismerőseim szerint a tojás olyan, mint a konzerv. Hűtés nélkül eláll és nem romlik meg akár évekig. Amint ezt meghallottam az úriember szájából, vidéki, gyomrára igen igényes nőként gyorstalpalót kellett tartanom, nehogy szalmonella mérgezésben hagyjon itt bennünket szeretett barátom.
0 Tovább

A szüretelés mélylélektana

Kevés olyan rendezvény van egy évben, amit annyira várok, mint a szüret. No persze nem kezdettől fogva van ez így, de összefüggésben van a betöltött 18-adik életévemmel, valamint a Jézuska lebukásával, ígyhát ez az esemény lépett fel a ranglétra csúcsára.

A szüret tökéletes esemény, főleg a napjait nagy részt nagyvárosban élő, halmozottan hátrányos esetben egész nap számítógép előtt fészbúkozó dolgozó ember számára. Egyrészt az idő pont jó. Nyár vége - idén ezzel különösen nagy szerencsénk volt -, nincs hőség, de még kellemesen süt a nap. Se nem fázunk, se nincs melegünk. Emellett viszonylag ritkán hallunk olyan érvelést, hogy nem megyek szüretelni, mert ronda a környezet. Én úgy is el tudnék tölteni egy napot minden további nélkül, hogy csak kifekszem egy random szőlőtőkébe és nézek ki a fejemből. Ne feledjük a híres közmondást: három dolgot lehet igazán sokáig nézni, a tüzet, a vizet, meg amikor mások dolgoznak.

0 Tovább

Ördögi élvezet a Pater Marcusban

A Fő utcában sétálgatva tekintetem mindig megakadt egy kis sikátorból kisandító apró teraszon. A tábla kék neonfénye felettébb csábító volt számomra, de egészen múlt hétig nem volt érkezésem megnézni a helyet. Előzőleg a Belgian Abbey-ről sokat hallottam és nagyon jókat, többek között azt, hogy a pincérek csuhában fogadják a vendégeket. Valószínűleg ez csak amolyan urban legend, hiszen sajnos nem ez történt, de így is frenetikusra sikeredett az este.
0 Tovább

Négycsillagos hotel kontra Michelin-csillagos étterem: 1:0

Kedves potenciális nyerteseink!

 

Balatoni nyereményjátékunk véget ért és kisorsoltuk nyertesünket. Barczi józsef Imre egy fantasztikus hétvégét tölthet Balatonfüreden, a Hotel Silver Resort négycsillagos wellness hoteljében. Erre a játékra sajnos már hiába neveznétek. A nyertesnek gratulálunk és kellemes pihenést kívánunk!

Ne feledjétek viszont, hogy van egy másik nyereményjátékunk is függőben. Az étterem.hu facebook profiljának 5000-ik követője (lájkolója) után ingyen vacsorát sorsolunk Budapest legújabb Michelin-csillagos éttermébe, az Onyx-ba. Érdemes tehát bíztatni a barátokat, ismerősöket, hiszen nem kerül semmibe, mi pedig annál hamarabb sorsolhatunk.

 

 

0 Tovább

gasztrokommando

blogavatar

Utolsó kommentek