Szolgáltató adatai Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Üzenet az asztalon

Ha jól emlékszem, ígértem Nektek egy spanyol vacsorát. Egy olyan bemelegítés félét a Pata Negrában, Budapest első tapas bárjában. Igaz? Igaaaaaz! Jó, akkor elmondom, mire jutottam az étteremben, ahol évekkel ezelőtt jártam utoljára, és tapsikolva távoztam.

0 Tovább

Some tapas? – Avagy a nyaralós fogyasztások női szemmel

Amikor az ember nyaralni megy bizonyos szempontokat szem előtt tart. Mondjuk, hogy beszél-e az adott ország nyelvén, vagy mit akar ott megnézni, vagy, hogy lehet-e ott valamely szenvedélyének hódolni. Az én szenvedélyem ebben az esetben a hedonizmus volt. Nyugalom, jó kaja, jó hangulat, napsütés, szeretet, béke. Fontos volt a rokonok meglátogatása és szíves vendégszeretete is.
Mallorca. Magával ragadó spanyol sziget hegyekkel, homokkal, tengerparttal és persze rengeteg TAPAS-sal.
0 Tovább

Spanyol kedd

A helyzet az, hogy ebben a posztban tökéletesen hozott anyagból dolgozom. Hozott élményekből és hozott képekből, mert megérdemlitek és mert fogni szeretném a kezeteket egészen addig, míg meg nem veszitek azt a spanyol repjegyet és az első Serrano sonkás fogásnál azt nem mondjátok: szép az élet, boldog vagyok, szeretek enni!
0 Tovább

Tápász és egyebek

A kocsmákban kapható ételek legfontosabb célja az lenne, hogy zsírral béleljék ki a gyomrunkat, így felkészítve azt az alkohol belekben kifejtett maró hatására. Ehhez képest itthon annak is tudunk örülni, ha van csajozós szendvics a pulton vagy legalább valami pogácsa a kopott műanyag búra alatt. De mennyire elfogadható ez olyan helyeken, ahol a gyomorsav feltornászására alkalmas alapanyagok egész tárháza kapható?! Persze most mondhatnám a Nógrádi ropogóst is - ideális esetben ez, és nem a szuttyadék Stickletti -, de ezzel általában tényleg vége a sör/bor/pálinka mellé a kocsmákban kapható fogásoknak. Azért itthon sincs ez mindenhol így, nem kell egyből a torkomnak ugrani, de a nagy általánosság még mindig ez. Ma az egyik kedvenc kocsmámban tesztelek, erről olvashattok csütörtökön. Addig íme egy kis mézesmadzag.

A képet a szerző készítette.

0 Tovább

gasztrokommando

blogavatar

Utolsó kommentek