Szolgáltató adatai Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Gesztenye, ahogy mi szeretjük

A gesztenyét klasszikus őszi ételnek tituláljuk, hiszen ezekben a hónapokban érik. Ehhez képest, nálunk leginkább a karácsonyi menü részét képezi. A gesztenyének egyfajta makk termése van, fái akár több 100 évig is élhetnek, és ha megfelelően tároljuk őket hideg hőmérsékleten, elég sokáig fogyasztható. Mivel különösen gazdag szénhidrátban és fehérjében, ezen kívül némi vitamint is tartalmaz, régebben elegendő volt egy ember akár egész téli betevőjére is. Természetesen a szelídgesztenye nem összekeverendő a parkokban gyűjtögetett vadgesztenyével, ami tulajdonképpen mérgező.
0 Tovább

Mókus kerti dínom-dánom

Óbuda macskaköves utcáin sétálgatva közeledünk a tradicionális Mókus Sörkert felé. Megjegyezném, hogy a fent említett burkolat a lehető leginkompatibilisebb a női cipőkhöz: elképesztő módon csúszik vizes állapotban és - meglehet, hogy én nem tudok járni-, de a bokám gyakorlatilag minden egyes lépésnél kibicsaklik. Nem is firtatnám tovább a macskakő mibenlétét a XXI. században.
0 Tovább

Spenótos rántott palacsinta

Kedves Olvasók!

Egy kedves barátunk megosztotta velünk egy nem saját, de mindenképpen sajátos készítésű receptjét. Mivel nekünk maximálisan elnyerte a tetszésünket, így vendégként kitesszük a blogra is.

Amennyiben nektek is tetszett, sőt, kedvet éreztek saját recept, vagy saját főző-trükkök megosztására, írjatok ti is, küldjétek el és kitesszük a blogra. Fontos, hogy készítsetek hozzá képeket is.

Íme tehát a spenótos rántott palacsinta, ala Atesz.

0 Tovább

Központban a Centrál

A Centrál Kávéházról mindent elmond, hogy a bajtársiasságáról híres kommandón belül is ádáz harc folyt a tesztelés jogáért. Lógok egy köszönettel Áginak, aki nagylelkűen átengedte a lehetőséget. Így aztán elvihettem a barátnőmet egy már régen beígért, finom desszertre.

3 Tovább

Iskolai menzát idéző ízek a Vásárcsarnokban

A Vásárcsarnokbeli bevetésen a választásom a Brumy Salátabárra esett, ahol bolognai spagettit rendeltem.

0 Tovább

gasztrokommando

blogavatar

Utolsó kommentek