Szolgáltató adatai Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ördögi élvezet a Pater Marcusban

A Fő utcában sétálgatva tekintetem mindig megakadt egy kis sikátorból kisandító apró teraszon. A tábla kék neonfénye felettébb csábító volt számomra, de egészen múlt hétig nem volt érkezésem megnézni a helyet. Előzőleg a Belgian Abbey-ről sokat hallottam és nagyon jókat, többek között azt, hogy a pincérek csuhában fogadják a vendégeket. Valószínűleg ez csak amolyan urban legend, hiszen sajnos nem ez történt, de így is frenetikusra sikeredett az este.
0 Tovább

A belga sör mint életstílus – rózsaszín habos mámorban

Nagy általánosságban, ha a sörre gondolunk, akkor bevillan a kép egy korsóról, aranybarna színű folyadékról, némi buborékkal, krémes habbal a tetején. Az sokszor eszünkbe sem jut, hogy milliónyi változata van a söröknek színeket, habokat, buborékmennyiséget tekintve, az ízekről már nem is beszélve. A sör mindig jó dolog (persze mértékkel), de léteznek igazi ínyencek, akik pénzt nem sajnálva adják át magukat ennek a polgári élvezetnek. Ahhoz, hogy a polgári élvezetből valódi kulináris élvezet legyen, kicsit mélyebbre kell ásni a habban.
Létezik búzasör, lágersör, barna, vörös, fekete, gyümölcsös… még lehetne sorolni bőven a kínálatot. Mindegyikkel egy új világot ismerhetünk meg. E heti kommandónk során a belga sörök fenséges különlegességeit vesszük górcső alá.
0 Tovább

gasztrokommando

blogavatar

Utolsó kommentek