Szolgáltató adatai Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Csapatépítés a Vásárcsarnokban

Az előzetes találkozónkon mi gasztrokommandósok maradéktalanul egyetértettünk abban, hogy jót falni egy kifőzdében vagy egy pecsenyésnél közelebb hoz majd minket egymáshoz. Remek alkalom, hogy megfigyeljük, hogyan és mit eszik a másik, kíváncsi és/vagy szigorú-e, vagy csak nagyon éhes.

3 Tovább

Felkészülni, vigyázz, bevetés!

Gasztrokommandósaink már nem ismeretlenek előttetek, eljött hát az ideje, hogy megmutassák, mire képesek, ha a városlakók jóllakatása a tét. Jól tudják, hogy a gasztronómia kényes ügy, mindenki mást és másképpen szeret, ezért nyakukba veszik a várost, éhesen és kíméletlenül bevetésre indulnak, hogy kiderítsék, hol kínálja Budapest a legjobb falatokat.

Első célpontjuk a Vásárcsarnok lesz, ahol a kínálat feltérképezése és alapos megfontolás után munkára bírják az ízlelőbimbóikat, hogy aztán tollat ragadva megírják élményeiket. A piac nyüzsgő és színes forgatagában jól megnézik maguknak a különféle kulináris mennyországokat, aztán megkóstolják az ízletesebbnél ízletesebb falatokat. Jövő heti beszámolóikból megtudhatjátok, hogy merre érdemes indulnotok, ha a Vásárcsarnok környékén tör rátok az éhség.

0 Tovább

A harmadik

A csapat harmadik tagja az örökké mosolygós Gellén László. Bár saját bevallása szerint nem erőssége a főzés, mégis bátran rábízhatjuk magunkat, hiszen az ízlése hibátlan. Ez már abból is sejthető, hogy a kulináris élvezetek csúcsát a desszertek terén a kürtőskalács jelenti számára. Lászlónak egyéb gasztrotitkai is vannak, derítsétek ki, mik azok!

 

0 Tovább

A második

 Következő gasztrokommandósunk Párniczky Ádám, a konyha ördöge. Ádám fáradtságot és megalkuvást nem ismerve fogja felkutatni, megkóstolni és értékelni a gasztronómiai újdonságokat és régiségeket, hogy aztán kulináris tapasztalatait veletek is megoszthassa. Az már adatlapjából is kiderül, hogy igazi ínyenc, de ha többre vagytok kíváncsiak, nyugodtan kérdezzetek tőle!

0 Tovább

Az első

 Ahogyan ígértük, szép sorban bemutatjuk gasztrokommandónk tagjait. Előkóstolóink válogatott szakevők, akik egyben profi tollforgatók is. Elsőként ismerkedjetek meg csapatunk legbájosabb tagjával, Borsos Ágival, aki értetek eszik és ír majd. Gasztronómiai kíváncsisága csillapíthatatlan, a színek, illatok és formák vonzzák. Adatlapján megtalálhatjátok a legfontosabb infókat, de ha kérdésetek van hozzá, tegyétek fel bátran!

0 Tovább

gasztrokommando

blogavatar

Utolsó kommentek