Szolgáltató adatai Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Egyszerű ez kérem, csak csinálni kell

Szalámis panini helyett szó nélkül sonkásat kaptunk, mert előbbi elfogyott. És annyi bogár volt, hogy egy idő után már a napszemüvegünk mögé is beszálltak. A sült kolbász/virsli felejthető, se kolbász, se virsli, se íze, se bűze, ahogy anyukám mondaná. Wc is csak toi van, az is lezárva, kulcs a pultban. És a kavicson is olyan bizonytalan a járás, az ember nem vehet fel egy rendes cipőt, ha ide jön, mer' nem lehet normálisan haladni benne és különben is, ha leülök a nyugágyba tuti kivillan a tangám a mini alól, az meg olyan ciki, a múltkor is a Zsuzsin a fél diszkó röhögött, amikor behajolt és látszott a fekete bugyija a fehér melltartóhoz. Nyenyenye.

0 Tovább

Kopaszi gát – Vakvarjú Beach

Általában gondosan választunk éttermet. Vízpartra azonban az ember inkább a víz miatt megy, és kevésbé vezérlik az ízek. Így voltam ezzel én is. Tudtam, hogy a Kopaszi gáton van egy teraszos, kiülős hely, ahol nemcsak sört mérnek, hanem főznek is. Amíg meg nem érkeztünk, nem is tudtam, hogy a Vakvarjú Beach lesz a cél. Bíztam benne, hogy hozni fogja a magyaros ételek kapcsán már itt is pellengérre állított budai Vakvarjú színvonalát.
0 Tovább

Buli van a parton, a szabadstrandon…

Túlbeszélték már a sokkot, amit a nyolcvanas generáció élt meg, de a legfontosabbról mégsem esett szó: Sipos F. Tamás zenéjére nőttünk fel. Sikerült megbirkóznom az idolok nélküli kamaszkorral, a munkaerőpiaccal, de azóta is kitörölhetetlen emlék a "buli a vízben és fenn a stégen, szállj be te is, ennyi neked is jár!" refrén.
0 Tovább

gasztrokommando

blogavatar

Utolsó kommentek