Az étterem, ahová a Jászai Mari tértől igyekszünk, a tértől 5 perc sétára, 2 perc biciklire, és 3 perc 41 másodperc rollerre van, ha a Pozsonyi út bal oldalán sétáltok, bringáztok, rollereztek. Bár a bal oldalon fekszik, én mégis arra kérlek titeket, hogy az út jobb oldaláról vegyétek be a hatalmas ételek és még nagyobb fröccsök birodalmát, mert csak onnan látszik a szép zöld lugas, ami behálózza az egész teraszt. Egy, a közelben lakó barátnőm azt mondta, neki akkor kezdődik a nyár, ha a Pozsonyi Kisvendéglő lugasa zöldell. Jaj, be szép gondolat!
2011. február 16. 10:11
Zsír, hagyma, paprika és zsír
Az első napfényes hétvégék sokakat előcsalogatnak a kocsmai füstfüggöny mögül. Ideális az idő a párnapos kiruccanásokra, romantikus vagy baráti, családi kirándulásokra. Irány vidék! Néhány órányi utazás, városnézés, sétálgatás után pedig jólesik kipróbálni a spéci, tájjellegű ételeket. Mert megbújik még jó pár fogás az echte ungarische goulasch mellett. Magam sem hittem volna, hogy egy ilyen kis országban ennyi tájegység van, saját konyhával és specialitásokkal. Szóval váltásruhát be a sporttáskába, aztán kóstoljuk végig Magyarországot!
Kép innen
Utolsó kommentek