Általában gondosan választunk éttermet. Vízpartra azonban az ember inkább a víz miatt megy, és kevésbé vezérlik az ízek. Így voltam ezzel én is. Tudtam, hogy a Kopaszi gáton van egy teraszos, kiülős hely, ahol nemcsak sört mérnek, hanem főznek is. Amíg meg nem érkeztünk, nem is tudtam, hogy a Vakvarjú Beach lesz a cél. Bíztam benne, hogy hozni fogja a magyaros ételek kapcsán már itt is pellengérre állított budai Vakvarjú színvonalát.
2011. február 16. 10:11
Zsír, hagyma, paprika és zsír
Az első napfényes hétvégék sokakat előcsalogatnak a kocsmai füstfüggöny mögül. Ideális az idő a párnapos kiruccanásokra, romantikus vagy baráti, családi kirándulásokra. Irány vidék! Néhány órányi utazás, városnézés, sétálgatás után pedig jólesik kipróbálni a spéci, tájjellegű ételeket. Mert megbújik még jó pár fogás az echte ungarische goulasch mellett. Magam sem hittem volna, hogy egy ilyen kis országban ennyi tájegység van, saját konyhával és specialitásokkal. Szóval váltásruhát be a sporttáskába, aztán kóstoljuk végig Magyarországot!
Kép innen
Utolsó kommentek