Szolgáltató adatai Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Paprikás csirke – Vakvarjú

Rengeteget töprengtem, hol is lehetne igazán jó magyar ételeket enni. A belváros turistacsalogatói és az ismeretlen utcákban megbúvó kockásterítősök között félúton találtam rá a budai Vakvarjúra. Egy teniszklub és egy panelsor között az ember nem is találkozhatna mással, csakis kettősséggel. Szerencsére sikerült jól ötvözni a magyar konyhát a nemzetközi elvárásokkal. Az pedig, hogy az ígérethez híven tényleg úgy főznek-e, mint a nagymamám, mindjárt kiderül.

5 Tovább

De mi az a szejtán?

A Napfényes étteremben a veganizmus szigorú szabályai szerint főznek. Semmi hús, tojás, só, tejtermék, cukor, fehér liszt, ecet, kakaó, kávé és a többi és a nyalánkság. Cserébe élvezhetjük a nyers növényi étrend jótékony hatásait (szódabikarbóna legyen nálatok), a gyógyító leveket és a teljes nyugalmat.

1 Tovább

Siker, pénz, csillogás a Lukácsban

Puffogok. Nem vagyok valami elegáns, nem akarok feszengeni az ötyéző kalapos úrinők közt a százéves pufidzsekimben, aminek megint kiszakadt a zsebe. De mit csináljak, ha ez a legmelegebb kabátom? Leginkább ne rinyáljak, tudom, szóval kezdem a mesét.

0 Tovább

Willy Wonka mosolya – SUGAR!

Meglepően rövid idő alatt sikerült kiválasztanom, hogy hova megyek desszertezni. Miután betöltődött a SUGAR! honlapja, a kérdés gyakorlatilag eldőlt. Érdemes körülnézni a site-on is, de mint kiderült, nem csak a webdizájnhoz értenek.

1 Tovább

gasztrokommando

blogavatar

Utolsó kommentek