Puffogok. Nem vagyok valami elegáns, nem akarok feszengeni az ötyéző kalapos úrinők közt a százéves pufidzsekimben, aminek megint kiszakadt a zsebe. De mit csináljak, ha ez a legmelegebb kabátom? Leginkább ne rinyáljak, tudom, szóval kezdem a mesét.
Puffogok. Nem vagyok valami elegáns, nem akarok feszengeni az ötyéző kalapos úrinők közt a százéves pufidzsekimben, aminek megint kiszakadt a zsebe. De mit csináljak, ha ez a legmelegebb kabátom? Leginkább ne rinyáljak, tudom, szóval kezdem a mesét.
Gondoltunk egy nagyot és merészet, felkértük kommandósjelöltjeinket, egy-egy poszt erejéig csatlakozzanak a csapathoz, hiszen a négy gasztrobrigantinak mindig jól jön a segítség.
Elsőként Chalhoub Nidal épült be a tematikába, a Briósban reggelizett.
*
A Briós Kávézót tipikus reggelizőhelyként tudnám jellemezni. Ezt onnan látni, hogy sokféle reggeli étel található az étlapon, "variációk kevés témára" szisztémában, ami nem baj, sőt. Egy kávézóra különösen igaz az az állítás, hogy az étlap ne tartalmazzon (technológiailag) túl sokféle ételt, mert akkor kifőzde címke alatt futna. Röviden: baguettek, omlettek és desszertek.
Utolsó kommentek