Szolgáltató adatai Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Celebéd (part 2)

Ha nem szeretitek a spárgát, gyorsan, és békében, a kedvenc szakító szövegemmel váljunk el egymástól: jobbat érdemelsz nálam, sokkal jobbat. Az itt ragadt spárgafanoknak, Rosarióval boldog utazást kínálunk, és megmutatjuk, hogyan lehet ezt a tavaszi, csokorban álldogáló friss zöldséget minden fogásba belecsempészni.

0 Tovább

Celebéd (part 1)

Letépve magamról a sikoly álarcot, saját nevemet használva, kommandós szándékomat előre jelezve asztalt foglaltam az étteremben, ahová készültem. Milyen kommandós az ilyen?! Pfejpfej! Ilyet nem szabad csinálni! Hátha félrevezetnek. Hátha olyat hoznak enni, ami nincs az étlapon. Hátha maga a séf ajánl és főz, őrületesen jót, hátha a tulajdonos kíséri hosszú ebédedet, hátha a konyhán mindenkinek bemutatnak. Hátha orvul elcsábítanak, és Te örökre beleszeretsz az étterembe, és aztán ajánlod fűnek - fának. Ja, én bedőltem. Mindez megtörtént. Szedjetek ízekre, kritizáljatok, de ezt a pazar 3 órás ebédet és az azt követő boldog sziesztát már senki nem veheti el tőlem. Kiengesztelésül teljes részletességgel megosztom veletek múlt heti celebédem történetét, megismertetlek benneteket Gianni Annonival, a Pomo D'oro tulajdonosával, a barátságos celebbel, Rosario Simeolival a vidám séffel és az ő 5 fogásával, a spárga ezer arcával, és még a proseccóm apró buborékaival is, amik a Bazilika lépcsőjére kényszerítettek a délután további részére józanodás céljából.
0 Tovább

gasztrokommando

blogavatar

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek