Szolgáltató adatai Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A szakítás mélylélektana - női szemmel

Shirley Maclaine szerint nagyot változott a világ: régen a lányok úgy főztek, mint az anyjuk, ma meg úgy isznak, mint az apjuk. S bár vannak családok, ahol ezen minta követhetetlen lenne, az idézeten minden alkalommal jót röhögök.
0 Tovább

Tápász és egyebek

A kocsmákban kapható ételek legfontosabb célja az lenne, hogy zsírral béleljék ki a gyomrunkat, így felkészítve azt az alkohol belekben kifejtett maró hatására. Ehhez képest itthon annak is tudunk örülni, ha van csajozós szendvics a pulton vagy legalább valami pogácsa a kopott műanyag búra alatt. De mennyire elfogadható ez olyan helyeken, ahol a gyomorsav feltornászására alkalmas alapanyagok egész tárháza kapható?! Persze most mondhatnám a Nógrádi ropogóst is - ideális esetben ez, és nem a szuttyadék Stickletti -, de ezzel általában tényleg vége a sör/bor/pálinka mellé a kocsmákban kapható fogásoknak. Azért itthon sincs ez mindenhol így, nem kell egyből a torkomnak ugrani, de a nagy általánosság még mindig ez. Ma az egyik kedvenc kocsmámban tesztelek, erről olvashattok csütörtökön. Addig íme egy kis mézesmadzag.

A képet a szerző készítette.

0 Tovább

gasztrokommando

blogavatar

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek