Gasztronómiai tényfeltárás – mi áll a negatív kritika mögött
2011-ben is lecsap a Gasztrokommandó
Rövid pihenő után frissen, fitten, vidáman és tesztelésre készen újra bevetésre indul a Gasztrokommandó. A csapat kicsit átalakul, a tematika változik, de a lényeg ugyanaz: eszünk és írunk, szigorúan szubjektíven, de mégis közhasznúan.
Idén még jobbak és még alaposabbak szeretnénk lenni, amihez szükségünk van a ti segítségetekre is. Mondjátok el a véleményeteket, írjátok meg, hogy a következő bevetéseken szerintetek milyen szempontok szerint vizsgálódjanak a kommandósaink. Mik azok a kritériumok, amiknek mindenképpen meg kell felelnie egy jó étteremnek?
Kiegészítésre váró értékelési szempontjaink:
- Ételek
- Tálalás
- Tisztaság
- Hangulat
- Kiszolgálás
- Ár/Érték arány
Kíváncsiak vagyunk a véleményetekre, itt az idő, hogy elmondjátok, mire figyeljünk még!
Utolsó kommentek