Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Gyomoredzés karácsony előtt - tippek

Gondolom és remélem nem én vagyok az egyetlen, aki egy sikítófrász kíséretében konstatálta, hogy ismét elérkezett az év azon szakasza, ami egyet jelent a tömegnyomorral, a lökdösődéssel, a tolakodással. Ennek egyetlen félreismerhetetlen jele van, mely bármilyen üzletbe betévedve fogad bennünket:
0 Tovább

Meglepetés poszt - Napfény nélkül - Árnyas étterem

Szentestéhez közeledve az ünnepi készülődés már biztos minden kedves olvasónkat lefoglalja. A háromnapos pihenés előtti utolsó percekre ajánljuk Jancsa János kommandósjelöltünk meglepetésírását.

Békés, boldog, gasztrokalandokban gazdag ünnepet kíván a Gasztrokommandó csapata!

---

Enyém volt a megtiszteltetés, hogy utolsóként tesztelhettem éttermet a be nem került kommandósjelöltek közül. Nem mondom, hogy könnyű választás volt, de végül az Árnyas étterem mellett döntöttem.

23 Tovább

Pastrami. Még egy ilyen, és elválok

Olyan első szerelmes kötődésem van, az a kicsit rózsaszín ködös, kicsit agyatlanul rajongós, lesajnálható rácsodálkozás. Ezért most is addig kavartam, amíg az lett a vége, hogy a karácsonyos témát a Pastramiban teszteltem: halászlé, töltött kápi, miegymás. Ehhez magammal rángattam a pasimat meg három barátnőmet, régi szép idők milánói kiruccanása dreamteam, csak itt most nem volt Lamb koncert.

32 Tovább

Gigler – Barátságos megoldás előkarácsonyra

Elvész valami a karácsony hangulatából, ha az ember étterembe megy: családi ünnepről lévén szó nehéz elképzelni a családi tűzhely melege nélkül. De még mielőtt belekezdenénk a szülők, nagyszülők, nagynénik és nagybácsik látogatásába, érdemes a barátokkal is foglalkozni. Ennek lehet kiváló színtere egy családias vendéglő.

Két régi barátommal ülünk be a Gigler Vendéglőbe. Otthonos kis asztalok, egyszerű teríték, diszkrét étlap, semmi fölösleges flanc. Az asztalon mikulásvirág, az ablakban kamugyertyákat tart a kamugyertyatartó. A falon régi fotók, mellettünk nosztalgiázó hatvanas-hetvenes férfiak tartanak találkozót.

0 Tovább

Pro és kontra – Kaltenberg

A Kaltenbergről hallottam már hideget-meleget, ezért úgy gondoltam, ideje nekem is véleményt alkotnom. A minősítés azonban nehéz. A helynek ugyanis legalább két arca van, és ezeket egyszerre mutatja.

9 Tovább
«
12

gasztrokommando

blogavatar

Utolsó kommentek