Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Milyen hülye szó a befőtt? A kompótról meg ne is beszéljünk!

Egyes budapesti férfi ismerőseim szerint a tojás olyan, mint a konzerv. Hűtés nélkül eláll és nem romlik meg akár évekig. Amint ezt meghallottam az úriember szájából, vidéki, gyomrára igen igényes nőként gyorstalpalót kellett tartanom, nehogy szalmonella mérgezésben hagyjon itt bennünket szeretett barátom.
0 Tovább

Fráj ráj mit csike? – thaiföldi kulináris kalandok 2. rész

Az előző posztomban ott hagytam abba, hogy mindennemű főételhez kapunk rizst (ejtsd: ráj), mely szerintük zseni, szerintem meg kiváló léfelszívó. A főételek ízvilágát tekintve két csapásirány tapintható ki hosszas tesztelés során: a csípős és az édes. Ezek persze nullától százig vannak skálázva, de aki egy jó bakonyi csirkepörköltet akar enni, az még indulás előtt tegye meg itthon. Fontos szabály, hogy igyekezzünk az étlap által kínált ételt rendelni, ne kezdjünk bele variálásokba, hogy "denelegyenbennerépa", mert a korábban említett native english hiánya miatt nagy kalamajkák alakulhatnak ki a dologból. Ha azt kapjuk, mint amit rendeltünk, bőven elégedettek lehetünk.
Szintén két meghatározó fűszerük a gyömbér és a curry. Ezeket is szeretik variálni, további édesség és csípősség elérésére. Egy fontos dolgot tudok kiemelni: magamat egy csípőst szerető és bíró embernek tartom. DE! A "thai salad" címszó alatt futó laza kis könnyű nyári vacsorának gondolt ételeket csak és kizárólag hardcore csípős rajongóknak ajánlom. Iszonyú kellemetlen volt, amikor bőgve ismertem be a pincérnek, hogy nem tudom megenni a felét!!
0 Tovább

Az all you can eat mélylélektana

Avagy okosságok és butaságok a korlátlan zabálásról 2. - Nők

Az első hibát a nő ott követi el egy óljukenít vacsorára indulva, hogy tesseni akarva a Világnak - és nem utolsó sorban élete párjának -, belebújik a legszexisebb, legszűkebb mini ruciba és az úgyis olyan ritkán hordott magas sarkúba. Hiszen kimozdulunk itthonról és nem kell főzni, mosogatni!

A szokásos kilencvennapos, vagy káposzta, vagy vércsoport, vagy Norbi, vagy Atkins-diétákat ma estére félre kell tenni, de majd holnap kettővel több kört kell futni és észre sem lehet majd venni és különben is, majd csak kis adagot szedek.

0 Tovább

gasztrokommando

blogavatar

Utolsó kommentek