Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Gyomoredzés karácsony előtt - tippek

Gondolom és remélem nem én vagyok az egyetlen, aki egy sikítófrász kíséretében konstatálta, hogy ismét elérkezett az év azon szakasza, ami egyet jelent a tömegnyomorral, a lökdösődéssel, a tolakodással. Ennek egyetlen félreismerhetetlen jele van, mely bármilyen üzletbe betévedve fogad bennünket:
0 Tovább

A fogyókúra lényege nem a fogyókúra

Rengeteg egymással versengő, egymást überelő fogyókúra létezik. Egyél csak húst, igyál csak folyadékot, vagy csak szimplán ne egyél semmit, stb. Sokféleképpen lehet fogyókúrázni, ám nagyon sokszor elvérzik egy-egy diétás recept. Nem feltétlenül a módszer rossz, csak hiányzik valami, mégpedig a kellő elhatározás.
0 Tovább

Léböjt kúra tudományosan

A gyorsan-sokat napjaink mottója lett. Fejlesztett változata a gyorsan-olcsón-sokat. A divatossá vált léböjt is egy ilyen fogyókúrás módszernek tűnhet, ám lényege nem a súlyveszteség, ez csak egy kellemes mellékhatása. A léböjt célja a méregtelenítés. Nem árt alaposan utána nézni, hogy hogyan és főleg mikor vágjunk neki a folyadékon élésnek. Bár nevéből adódóan igen egyszerűnek tűnhet: csak folyékony, lé állagú táplálék vihető be a szervezetbe, ám magam sem gondoltam, hogy ennél sokkal bonyolultabb a történet és nem kezdhetek bele azonnal, akkor holnaptól csak iszom felkiáltással!
0 Tovább

Húsdiéta – húsimádóknak

Ha meguntad azt, hogy egész nyáron behúzott hassal mászkálsz a strandon, vagy, hogy a cipőfűzést csak úgy tudod kezdeni, hogy levegő kifúj, akkor számodra van egy fogyókúrás tippünk, amivel még menő is tudsz maradni a haverok előtt.
0 Tovább

Az intenzív fogyókúra mélylélektana - nők

Szerintem egy genetikailag nem topmodell adottságokkal megáldott nő egész élete fogyókúra. Pontosan attól a naptól kezdve, amikor észreveszi, hogy a testnevelés órán mellette futó gazellának pont olyan vékony a combja, mint az ő karja. Mégis, az én kedvenc fogyókúra kezdő mondatom: "Majd holnap!" Nálam évek óta beválik, és mindig akad érv a Ma még ne! mellett. Holnap fogyó hold lesz. Holnap jön dolgozni Kati, nála van a káposztaleves receptje. Ma csütörtök van, az nem lehet keményítő nap. Holnap hétfő lesz, hét elején egyszerűbb. Holnap, mert ma még megeszem a maradék tortát!

0 Tovább
«
12

gasztrokommando

blogavatar

Utolsó kommentek